-63%
,

Akrilne barve, komplet 24, 12 ml | 26 cm x 22 cm x 2 cm

Razpoložljivost:

Trenutno razprodano


Šifra proizvoda: BCX5496
  • Število kosov: 24 barv v različnih barvah.
  • Zmogljivost 1 barvila: 12 ml
  • Mere pakiranja: 26 cm x 22 cm x 2 cm

6,28  16,98  (5,15  brez DDV)

Cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni

Tvoj popust: 10.70 € (63%) !

Trenutno razprodano

(E-mail when Stock is available)

Akrilne barve, komplet 24 kosov, 12 ml | 26 cm x 22 cm x 2 cm

Podprite v
sebi pravega umetnika! Sestavite odlične slike! Prelijte svoje misli na papir! Akrilne barve so odlične za začetek čudovite slikarske pustolovščine kot tudi za bolj izkušene umetnike!
Krasne, polne in bogatebarve so kot nalašč za ustvarjanje svetlih in očem prijetnih slik! Z mešanjem s črno ali belo barvo pa lahko dobite barve, ki odlično odražajo vzdušje skrivnosti in groze. Izbira med 24 različnimi barvami vam omogoča ustvarjanje raznolikih, edinstvenih slik ter eksperimentiranje in odkrivanje novih tehnik!
Za
veliko prostornino vsake tube lahko ustvarjate popolnoma osredotočeno , brez skrbi, da ne bi imeli dovolj barve za naslednjo pomembno potezo. Optimalna konsistenca barv bo poskrbela, da bo vsak poteg čopiča natančen in natančen ter vam bo prinesel veliko užitka. Gosta barva bo nežno prekrila osnovne plasti, kar bo olajšalo prelivanje po ozadju in prekrivanje majhnih napak ali, kot je rekel Bob Ross, “majhnih, srečnih naključij”. Visoka kakovost barv vam omogoča, da brezhibno prenesete lepoto visokih gora, prekritih s snegom, in zelenih travnikov, žarečih od cvetja, zaradi česar bodo vaše slike privlačne za vse mimoidoče.

Pravilna gostota vsake barve zagotavlja optimalno prekrivanje na vseh površinah! Ustvarjajte udobno na papir , posnemajte največje mojstre tako, da svojo ustvarjalnost izlijete na platno ali les ali ustvarite edinstvene freske na mavcu kot Michelangelo ! Edina omejitev je vaša domišljija !
Zaradi kratkega časa sušenja barv je slikanje udobno in prijetno. Ne skrbite, da bi razmazali predhodno naneseno plast, saj se bo ta po določenem času že posušila!
Če
sami ne slikate, lahko k temu spodbudite svojega otroka! Umetnost ima veliko izobraževalno vrednost, ki vam bo pomagala v vsakdanjem življenju! Vsak poteg čopiča pozitivno vpliva na ročno spretnost malega umetnika . S tem bo izboljšal svojo koordinacijo oko-roka in fino motoriko ter tako povečal natančnost gibov rok. Ustvarjanje lastne slike vam bo omogočilo, da odvržete vse skrbi in živce ter očistite telo negativnih čustev! Po slikanju boste vi ali vaš otrok občutili velik duševni mir! Slikanje je velika strast za ljudi vseh starosti! Prepričajte se sami!

Specifikacija izdelka:

  • Kot.
  • Zmogljivost 1 barvice: 12 ml
  • Meritve pakiranja: 1 kos: 12
    ml
  • : 26 cm x 22 cm x 2 cm
EAN: 5903039728318 Šifra proizvoda: BCX5496 Kategoriji: ,
Znamka: Kruzzel
Kruzzel
Akrilne barve, komplet 24, 12 ml | 26 cm x 22 cm x 2 cm

Akrilne barve, komplet 24, 12 ml | 26 cm x 22 cm x 2 cm

Razpoložljivost na zalogi:

Trenutno razprodano

6,28  16,98  (5,15  brez DDV)
Cena v zadnjih 30 dneh je enaka trenutni

NAKUPOVALNI VOZIČEK

close